https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

EveSlim с екстракт от зелен чай – за отслабване и детокс

EveSlim Зелен чай е ефикасно решение на два масови проблема: наднорменото тегло и отслабената имунна система

Приемът на този продукт от линията EveSlim топи мазнините, чисти тялото от токсини и стабилизира антиоксидантната защита на организма.

Ето как с случва това: EveSlim Зелен чай хармонизира действието на базовите съставки. Съчетайте схемата за прием на продукта със здравословно хранене и разумна за вас физическа активност. Така желаният резултат няма да закъснее.

Опорна точка на основния ефект е CLA – свързаната линолова киселина, съчетана с добавени дози канела.

Ефектът от приема на базов продукт от полиненаситени мастни киселини веднага се отразява на глюкозния метаболизъм. Организмът “включва” програма, при която стойностите на кръвната захар се нормализират, а изгарянето на мазнините се ускорява. От този механизъм често се възползват активно спортуващите, при които е важно не просто стопяването на мастните депа и предотвратяване натрупването на нови. Важно е и съхраняването на мускулната маса – а чрез CLA се насърчава точно растежът на мускулна тъкан.

Атака срещу забавения метаболизъм и трупането на излишни мастни запаси провежда още съставка на продукта

Това са несмилаемите диетични фибри хитозан.

За хитозана е доказано, че “обира” от тялото мазнини и токсини и активира метаболизма. Постижението е двойно: предпазени сме от задържане на излишни запаси източници на енергия, каквито са мазнините. Така постигаме пречистване от токсини и шлаки. Ясно е, че се касае за категорично изразен здравословен ефект.

Мисията на хитозана се подкрепя и от присъствието на точно изчислени дози биоактивен компонент от малинови кетони, зелено кафе и горчив портокал. С тяхна помощ редукцията на теглото става необратим процес. Това е важна подробност за времето след изпълнението на програми с EveSlim . Контролът върху липидния обмен се подпомага и от добвения хром.

Ето няколко думи за още една съставка в перфектната композиция на EveSlim Зелен чай

Това е GLA, или активен компонент от маслото на вечерна иглика. Касае се за мастна киселина, чието присъствие гарантира контрола върху апетита. Вечерната иглика “отглежда” уникалните молекули Р57, които въздействат много бързо върху нервната система и сигнализират до мозъчните центрове за постъпленията на храна. Достигнала своевременно до центъра за контрол върху апетита, тази информация позволява да се реагира на баланса глад-насищане и лесно да се поеме контрол върху процеса на хранене. Казано с други думи – субектът е в състояние да овладее приема на храна и да се откаже от излишните количества. Този момент е много важен за предотвратяване на кошмарния йо-йо ефект.

Още една полза от присъствието на GLA в композицията: маслото от вечерна иглика е полезно с баланса на холестероловите стойности. То намалява рискът от отлагане на плаки по стените на кръвоносните съдове – т.е. еластичността им се съхранява задълго и се неутрализира рискът от инциденти като инсулт и инфаркт. По-малък е и рискът от образуване на опасните кръвни съсиреци.

За ползите от зеления чай може да се говори безкрайно

Добавен в EveSlim , екстрактът от зелен чай вкарва в действие множество катехини и полифеноли. Това са доказани антиоксиданти, които неутрализират действието на свободните радикали, подобряват кондицията на клетъчните мембрани – подобряват клетъчното хранене и забавят процесите на стареене. Съчетаването на базовия комплекс за EveSlim с екстракта от зелен чай гарантира траен процес на оптимизиран метаболизъм и стабилизация на здравето.

Как се приема EveSlim Зелен чай? Предварително се прави консултация с личния лекар и диетолог, за да се уточнят подробности или да се прецени дали продуктът няма да навреди на потребителя. Той не е подходящ за бременни, за хора със заболявания като хипертония, сърдечна аритмия, глаукома, епилепсия, след преживян инфаркт или инсулт. Противопоказан е паралелният му прием с продукти, които съдържат жълт кантарион, с антидепресанти, с някои лекарства срещу мигрена, триптофан, наркотични продукти.

Ето и стандартната схема за прием на EveSlim с екстракт от зелен чай: планирайте четири седмици за EveSlim, през които ще приемате капсулите всеки ден, ще се храните балансирано и ще спортувате в достъпни за организма ви “дози”. През първата седмица се приема по една капсула дневно – след хранене и с голяма чаша вода. През следващите три седмици се вземат по две капсули всеки ден. Задължително е да се пие вода – много вода, поне два литра. Повярвайте, резултатът ще е видим!

Ако информацията от страницата ви е била полезна, моля дайте вашето мнение в коментарите.

Поръчайте сега на телефон : 0887 599 268 или от формата по-долу

ЦЕНА: 49.90 лв.

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.