https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

EveSlim Лют червен пипер – изгаряне на мазнините

Какво е EveSlim Лют червен пипер? Съгласете се, че днес активното предлагане на продукти за отслабване може да провокира съмнение у всеки загрижен за здравето си потребител

Още едно “вълшебно” средство, или само поредната реклама, или наистина работи?!

Да видим за какво всъщност става дума. EveSlim Лют червен пипер (Cayenne) действително е продукт, с чиято помощ може успешно да се проведе една четириседмична програма за редукция на теглото. Ефектът от приема му е насочен в две посоки: ускоряване на метаболизма и изгаряне на мазнините, и съдействие за контрол върху апетита. Режимът с EveSlim Лют червен пипер намалява риска от затлъстяване и т.н. метаболитен синдром. Това са болестите на новото време – хипертония и диабет. Правилното прилагане на програми за отслабване с EveSlim гарантира поддържане на добро здраве и в напреднала възраст, с по-малка опасност от ефектите на стареенето като атеросклероза и болестите на Алцхаймер и Паркинсон.

Как действа EveSlim Лют червен пипер

Описаните ефекти се дължат на съвършено подбраните и дозирани компоненти. Да споменем на първо място CLA – тип триглицериди, производни на линоловата киселина. В съчетание с определено количество канела този компонент регулира стойностите на кръвната захар, съдейства за изгарянето на мазнини и за натрупване на мускулна маса. На следващо място е хитозанът; процентите хитозан гарантират наличието в продукта на несмилаеми фибри. Тяхната роля е да изтеглят от организма задържаните токсини и шлаки и да не допуснат усвояването на мастни компоненти. На всяка цена трябва да се споменат и съставки като екстрактите от зелено кафе и горчив портокал. Заедно с вече популярните малинови кетони те са част от механизма за ускоряване на метаболизма и интензивно изгаряне на мазнините. Контрол върху усвояването на мазнините упражнява и добавеният хром.

Сложната композиция на EveSlim Лют червен пипер се допълва от гама линоленовата киселина – биоактивна съставка на вечерната иглика. Тя намалява рискът от образуване на кръвни съсиреци и холестеролови плаки по стените на кръвоносните съдове. На практика това е възможност за регулация на липидната обмяна и стойностите на лошия холестерол. това осигурява съхраняване еластичността и проводимостта на съдовете и оттук – предотвратяване на тежки инциденти като инфаркт и инсулт. Нека да добавим и това, че екстрактът от вечерна иглика допринася за добър контрол върху апетита. По този се начин намалява опасността от йо-йо ефект след края на програмата. Механизмът, чрез който се реализира въпросният контрол, е свързан с наличието в екстракта на молекулата P57. Благодарение на нея до ангажирания мозъчен център достига бърз сигнал за приема на храна, след което усещането за насищане е логично и без усилие въпросният прием може да се прекрати.

Специални функции в действието на EveSlim са възложени на лютия Cayenne пипер

В традициите на много народи този или подобни продукти са използвани от векове като средство за загряване, за ускоряване на кръвообращението, за бързо лечение на болки от възпаления и простуди. В EveSlim лютият червен пипер има задача да увеличи и ускори производството на стомашни сокове. От това храносмилателните процеси протичат с по-висока скорост, а усвояването на хранителните компоненти се оптимизира. Постига се по-бързо утоляване на глада с улеснен контрол върху апетита.

Сега вижте как се приема EveSlim Лют червен пипер (Cayenne). През първите седем дни на 4-седмичната програма за отслабване се взема по една капсула от продукта дневно. През следващите три седмици дневната доза се удвоява. Задължително е да се пие много вода, около два – два и половина литра. Диетолозите препоръчват подходяща физическа активност – тя трябва да е съобразена с навиците и възможностите на конкретния потребител. Естествено – приемът на EveSlim с лют червен пипер (Cayenne) предполага балансирано хранене. С няколко думи: продуктът успешно се включва в представата за здравословен живот и съдейства за реализацията й.

Възможно ли е приемът на EveSlim с лют червен пипер (Cayenne) да навреди на здравето? Уви – да, но само ако сме неразумни. Добре е преди да започнем, да се посъветваме с личния си лекар и със специалист по хранене – така ще можем да съставим правилна диета без крайности, и ще избегнем потенциални рискове. Продуктът не е подходящ за бременни, за хора със сърдечна аритмия, преживели сърдечен инфаркт, с хипертония или глаукома, за епилептици. Противопоказано е съчетаването на EveSlim с жълт кантарион, антидепресанти, лекарства за мигрена, триптофан. Паралелният прием с наркотични вещества е опасен.

И така – продуктът EveSlim с лют червен пипер (Cayenne) е пред нас с обещанието да ни направи хора с по-добра визия и по-стабилно здраве. Да обобщим: с помощта на EveSlim изгаряме ненужните мазнини и постигаме баланс на метаболизма, контролираме без усилие апетита, освобождаваме тялото от токсини и намаляваме риска от болести и преждевременно стареене на клетките. Струва си да опитаме!

Ако информацията от страницата ви е била полезна, моля дайте вашето мнение в коментарите.

Поръчайте сега на телефон : 0887 599 268 или от формата по-долу

ЦЕНА: 49.90 лв.

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  1 thought on “EveSlim Лют червен пипер – изгаряне на мазнините

  1. Моля махнете агресивната си реклама .Заради нея не мога да прочета важна за мен здравна статия.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.