Ето заради това отказах алкохола от раз!

Решението беше бързо, но самото отказване още продължава

папапаносънКазвам се Пламен и съм на 33 години от Димитровград. С алкохола имам проблеми от много време. И всички останали проблеми, които имам, ги имам пак заради алкохола. Много пъти само съм мислил за това, че трябва да го спра, но преди 4 месеца взех, че го направих. Да ви кажа, че хората, дето мислят да променят живота си и само стоят и мислят, те проблеми нямата. Онези, които не мислят много, а действат, те са изправени пред истински проблеми и предизвикателства, значи проблемът е много лош и затова трябва да се действа.

И при мен стана така. Карах я пет за четири, преди да разбера, че майка ми е болна. Искам да види, че мога да бъда и друг, преди да си отиде. Искам да ме види женен, семеен, нормален, с деца. Затова спрях да пия. И заради алкохола много ми се е карала, въпреки, че аз големи поразии не съм правил.

Решението беше взето, а самото отказване стана с капките Алковитал. Тях ги поръчах от www.kapkite.com. Помагат, спират желанието за пиене и така малко по малко влизам в пътя. Капките за лечение за зависимости ме държат далеч от пиенето. Билките в тях са уникални и нямам никакви странични ефекти. Ще продължа да ги пия, докато не откажа алкохола съвсем!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.