https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Ето кои билкови капки ми помогнаха да се справя с алкохолната зависимост

0

Алкохолната зависимост беше моя спътничка в продължение на много години. Стана така, че дойде време, в което не можех да се контролирам

алкохолната зависимост

Алкохолната зависимост е като болест – настъпва бързо, отива си бавно. Аз имам богат опит с борбата с алкохолната зависимост. Все се мъчех да откажа алкохола сам, но нещо не ми се получи. Затова реших да намеря средство, което да ми помогне с борбата с алкохолната зависимост. Така, докато ровех в интернет и изчетох какво ли не, свързано с алкохолната зависимост, аз попаднах на информация за едни билкови капки.

Билковите капки се казват Алкофтиал и те са предназначени за причиняване на непоносимост към алкохола. Това за мен беше добре дошло. Навих се и реших да си поръчам капките Алкофитал, за да ги пробвам. Първо си поръчах две опаковки. Разлика, или по-скоро начина им на действие, забелязах още в средата на втората опаковка. Всъщност, май точно я бях почнал. След това продължих да ги взимам, защото виждах, че има файда от тях. Поръчвах си по три опаковки, заради отстъпката, а и за да не се занимавам само да поръчвам, да чакам и така нататък.

Колко точно опаковки от капките Алкофитал съм употребил – не зна,, не съм водил сметка. Важното е, че сега, вече две години след като за първи път започнах да ги употребявам, не пия. И по-важното е, че успявам сам да се контролирам. Бяха ми нужни само няколко месеца употреба на капките Алкофитал, за да се сбогувам с алкохолната зависимост.

Калоян Георгиев от Бургас

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.