Ето как да повишите своята потентност

Деликатния проблем с потентноста не всеки мъж е готов да обсъжда с лекар. Повечето отначало се опитват да се справят сами. Още повече, че в аптеките в момента се продават предостатъчно таблетки за повишаване на потентноста. Но често лекарствата и билките имат противопоказания. Не е изключено употребата им да доведе до инфаркт.

Повишаване на потентноста – хранене и тренировки
23уеиНай-често проблемите с потентноста при мъжете имат временен характер. Нервно претоварване, безсъние, умора, семейни скандали…кой не се е сблъсквал с това. Щом ситуацията се нормализира, потентноста се връща. Но във времето на бързите скорости, когато стресът на работното място е нормално явление, проблемите с потентноста стават все по-често явление. Лекарите съветват в тези случаи да намерите време поне за час почивка през деня, да се наспивате нощем и да обърнете внимание на своето хранене и тренировките.

Храненето, което повишава половата сила на мъжа трябва да съдържа следните витамини и микроелементи – В, С, Е, цинк и селен. От древни времена са известни продуктите-афродизиаци, подсилващи желанието и половата функция – стриди, хайвер, лук и ядки. Тези продукти съдържат гореизброените витамини.

Спортът помага да поддържате в тонус всички мускули, в това число и отговорните за половия акт. Хората, които имат неподвижна работа и наднормено тегло често имат проблеми с потентноста. А тези, които се занимават с физически труд или спорт не се оплакват.

При наднормено тегло се понижава хормонът тостестерон и се повишава женския хормон – естроген. В крайна сметка страда не само потентноста, но и общото самочувствие. Така че, ходете във фитнес залата или просто тичайте за здраве. Няма нужда от голяма усърдие, претоварването също е вредно. Но умерените и редовни занятия ще помогнат на цялото ви тяло, в това число и на половите функции. Когато ерекцията изчезне след някаква психологическа травма е добре да посетите сексолог. Не винаги самостоятелното лечение помага.

Повишение на потентноста с помощта на азотен оксид
В аптеките днес се предлага голямо разнообразие от препарати за повишаване на потентност – Виагра, Циалис, Левитра и др. Действието и на трите препарата е основано на повишаването на азотен оксид в мъжкия полов член, благодорение на което се получава стабилна ерекция.
Трите препарата обаче се различават по своите формули, а разликата е основно във времето, за което започват да действат препаратите. Различието във формулите обаче е важно и във връзка с индивидуалните противопоказания. На някои Виагра действа по-добре, на друг Циалис, затова не бива да се самоназначават такива таблетки.
Само лекар, който е запознат с вашето здравословно състояние може да ви предпише подобен препарат, като се съобрази с други лекарства, ако приемате такива.

В никакъв случай не приемайте самостоятелно синтетични препарати за повишаване на потентноста ако :

– имате проблеми със сърцето
– прекарали сте наскоро инфаркт
– имате нарушения на кръвното налягане, например хипертония
– не са минали поне шест месеца от както сте прекарали инсулт
– имате патология на бъбреците, и необходимост от диализа, заболяване на очите или черния дроб

Мъжете, които имат гореизброените проблеми трябва задължително да се консултират с лекар преди употреба.

Инжекции и хирургична намеса

Повишаването на потентноста може да се постигне и със специални добавки, съдържащи корени и растения, които се доказали в тази оболаст. Но не забравяйте за алергиите на растителна основна.
Алергията е индивидуална. Добре е първо да се консултирате със специалист. Освен това възбуждащите средства от растителен произход не се препоръчват при аритмия, безсъние, превъзбуда и хипертония.

Повишаването на потентността с помощта на инжекция в половия член също имат своите плюсове и минуси. Несъмненият плюс е, че действат мигновенно, независимо колко сексапилна е жената. Инжекциите могат да се използват независимо от възрастта, дори и от хора, болни от диабет.

Минуси – Не бива да се използват повече от три пъти седмично. Трябва да се спазва 24 часа прекъсване между приемите. Разбира се те също имат своите противопоказания, но за тях ще ви разкаже лекарят, ако решите да ги използвате.

Хирургичната намеса е способ, когато нищо друго не помага. Рядко се стига до фалопротезиране, по-често е достатъчна операция на вените или кръвоносните съдове на половия член. Резлутатът зависи от здравословното състояние на пациента и майсторлъка на хихурга.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.