Началото на есента е най-доброто време за прочистване на черния дроб

Началото на есента е най-доброто време за прочистване на черния дроб с капките Хепавитал, защото така ще се подготвите за мързеливата зима

есента
Есента е време през което най-добре можем да се погрижим за здравето си.

Есента е най-доброто време за прочистване на черния дроб, защото има изобилие от плодове и зеленчуци. С помощта на полезните храни, както и на редовното прочистване с капките Хепавитал ще постигнете оптимални резултати.

Аз си спомням, че направих първото си прочистване с билковите капки именно през есента. Това беше горе-долу преди една година. Благодарение на капките Хепавитал аз останах здрава през цялата зима. Не се разболях нито от грип, нито от настинки, нито от каквото и да е. Чувствах се страхотно. А на Коледа си хапнах без много угризения, защото така или иначе хем бях отслабнала доста. Това е другото хубаво нещо от съчетанието на леко здравословно хранене и прочистване с капките Хепавитал. Есента ни дава възможност да избираме и да хапваме различни плодове и зеленчуци.

Хубавото на капките Хепавитал е, че могат да се взимат от здрави хора, без да има болест на черния дроб. Другото хубаво е, че могат да се взимат навсякъде и по всяко време. И още една добра новина за този чудесен продукт е факта, че имат толкова богато съдържание на билки, което никой чай не може да осигури. И освен това – концентрацията на билките е по-висока.

Изобщо – от капките Хепавитал има само полза и никаква вреда, така че спокойно може да си ги вземете и да се погрижите добре за здравето сега – в началото на есента.

Верка Павлова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.