Всяка година по това време аз правя есенно прочистване с капките Хепавитал. После правя още едно прочистване, което започва през март

прочистване

Това прочистване с капките Хепавитал съм си го наложила сама. За мен е важно да го правя, защото така се поддържам здрава и слаба. капките Хепавитал помагат много не само за прочистване на черния дроб и жлъчката, но и за освобождаване от много излишни и вредни шлаки и други вредности.

Затова препоръчвам на всички да започнат да използват капките Хепавитал, ако искат да бъдат здрави и да имат фигурата, която са желали.

Аз ползвам капките Хепавитал от две години. За мен е важно да продължавам, защото както казах, капките ми помагат да се поддържам. И освен това, се чувствам страхотно, след като съм ги ползвала. Като минат трите месеца, през които съм взимала капките Хепавитал и съм направила прочистване, все едно се чувствам като преродена. Усещам се изпълнена със сили, с много енергия. Явно това че се освобождавам от всички вътрешни мръсотии помага на организма ми да се активизира. Много е хубаво човек да си прави такива сезонни прочиствания с капките Хепавитал. Аз моите ги правя през през есента и през пролетта. И съм много доволна от резултата, които + всичко останало, е и траен резултат.

Златка Георгиева от София на 43 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.