https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Проблеми с ерекцията? Няколко кратки съвета за вас, господа

0

Използвайте собствените си сили, за да се справите с тревожността и негативните емоции, да се успокоите и да подобрите ерекцията

Ерекцията е от голямо психологическо и физическо значение за мъжете. И не само за тях. Важна е, разбира се, продължителната и качествена ерекция. Как се постига този толкова нужен и приятен баланс?

ерекцията
Проблеми с ерекцията? Няколко кратки съвета за вас, господа

Преди интимното преживяване вземете релаксираща вана на фона на приятна музика или просто запалете ароматни свещи в стаята, отпуснете се и забравете за проблемите. Онези от вас, които практикуват йога или медитация, биха могли насаме да използват тези техники преди сексуалния контакт с партньора. Не подценявайте любовната игра. Преди съществената част от половия акт разменяйте ласки. Допирът с партньора засилва отделянето на хормона окситоцин, който се смята, че при мъжете „отговаря“ за емоционалното обвързване. По този начин се намалява нивото на стрес и се засилва възбудата.

При продължителна липса на желание за полов контакт и сексуално преживяване потърсете консултация със специалист. „Той може да включи изследвания на съдовия, хормоналния и неврологичния статус на половата система – обяснява д-р Калчев. – А също и някои тестове за изясняване на причината. Индивидуалната и конкретно фокусирана терапия своевременно прекъсва влошаването на състоянието, коригира смущенията и позволява на пациентите да се наслаждават на живота и отношенията си, пише вестник „Всичко за семейството“.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.