Енергия на болката – кои са емоциите, които ни разболяват?

Енергия на болката – емоциите, които ни разболяват и оказват влияние на здравето ни. Ето как да я разпознаете

енергия на болката

Енергия на болката ви дава възможност да разпознаете емоциите, които ви разболяват.

Най-доброто лекарство срещу всички болести са уважението и любовта към самия себе си. Ако чувствате обида, страдате от комплекс за малоценност, изпълнени сте със злост, изяснете се със себе си и с чувствата си. И не забравяйте да се обърнете към специалист в случай на възникване на заболяване: работата с енергетиката не замества квалифицираната медицинска помощ!

ПРОБЛЕМИ С БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

Те ни дават възможност да вземаме и даваме живот. Ако ви болят белите дробове, значи се страхувате или не искате да живеете пълноценно. Именно по тази причина заклетите пушачи се крият от заобикалящия ги свят зад маската на непроницаемостта.

БОЛКИ В ГЪРДИТЕ

Гърдите са олицетворение на майчинството. Ако ви болят гърдите, значи обременявате човек или ситуация с прекалената си опека. Проблемите в тази област могат да свидетелстват и за натрупани злост и обида.

ПРОБЛЕМИ СЪС СЪРЦЕТО

Сърцето е любов, кръвта – радост. Ако в живота ви няма нито първото, нито второто, сърцето ви се свива, а кръвта тече по-бавно по съдовете, което води до инфаркти, инсулти, анемия и д р. Понякога самите ние не забелязваме любимите хора редом с нас, приятните моменти, радостта и като резултат получаваме проблеми със сърцето.

ПРОБЛЕМИ СЪС СТОМАШНО-ЧРЕВНИЯ ТРАКТ

Стомахът пропуска през себе си всички ваши нови идеи и ситуации. Именно затова, попадайки в нова ситуация, можете да почувствате гадене, тежест в стомаха. Язвата означава, че ви изпълва чувство на страх, струва ви се, че не сте достатъчно добри за някого или за нещо. Камъни в жлъчния мехур свидетелстват, че в душата ви има много горчиви мисли. Гордостта не ви позволява да забравите загубите, обидите, надеждите. Живеете с миналото, вместо да се наслаждавате на настоящето.

БОЛКИ В КРАКАТА

Краката ни водят в живота. Ако имате проблеми с краката, значи се страхувате да вървите напред. Неесте-тичните варикозни вени на краката са признак, че не обичате живота си, но не искате нищо да промените.

НАДНОРМЕНО ТЕГЛО

Излишните килограми за вашата надеждна защита от критики, страдания, неудовлетворена сексуалност и др. Щом премахнете от живота си дразнещия фактор, ще започнете стремително да отслабвате. Ако престанете да се борите с целия свят и започнете да живеете в хармония, ще се простите с килограмите.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.