Емоционална подкрепа: Моите приятели правят живота ми по-възможен!

Когато си на 16, единствената емоционална подкрепа могат да бъдат приятелите ти

СтресовиталНа 34 разбрах, че не може само да чакаш някой постоянно да те подпира, потупва по рамото или насърчава. Колкото и трудно да ми беше след смъртта на майка ми, аз разбрах, че приятелите могат да направят живота малко по-възможен, само ако емоционалната подкрепа е взаимна. Преживях период на тотален срив, в който разчитах единствено на тях. От роднините не можех да чакам и да търся разбиране – те също тъгуваха и имаха право да изживеят тъгата си така, както я разбират.

stresovitalВ тези трудни времена човек трудно може да разчита на някаква подкрепа, още по-малко на емоционална подкрепа. Толкова е трудно някой да откликне на болката ти естествено и непринудено. Освен с разбиране и присъствие, приятелите ми ми помогнаха и като ме насочиха към подходящ препарат за поразклатените ми нерви и дупката, в която бях изпаднала. Благодарение на тях научих за едни много добри билкови капки за преодоляване на състояние като моето. Капките се казват Стресовитал и могат да бъдат намерени както в аптеките, така и да се поръчат от сайта www.stresovital.com. Пия ги вече втори месец и успях да се стабилизирам. Без капките Стресовитал и така необходимата емоционална подкрепа на моите приятели, не знам как бих се справила. Това е което ме държи сега в тези трудни дни. Знам, че няма да се срина, защото имам семейство, деца, които разчитат на мен.

В такива моменти подкрепата и помощта на близките е от голямо значение.

Христина Томова от Русе

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.