От много емоции си докарах депресия!

Когато има много емоции, и особено когато тези емоции са особено интензивни, това би могло да бъде предпоставка за нервни сривове, депресия или стрес

Емоции от всякакво естество са в състояние да въздействат зле на психическото и физическо здраве.

емоции

От много емоции се разболях. Попаднах в един водовъртеж от случки от най-различно естество и това замалко не ме побърка. Честно казано, проказката, че много хубаво не е на хубаво, е вярна. Точно когато си помислих, че лошото е останало зад гърба ми, и се появиха едни проблеми, едни чудеса. И се започна. Всъщност, и аз не знам точно какво се започна и най-вече как се започна.

Точно както емоциите понякога предизвикват хаос в живота ни, изследването на емоциите е също в състояние на хаос

Доскоро дори и в социалните и поведенчески проучвания, изследването на емоциите е много малка област в сравнение с вниманието, отделено на поведението, познанието , отчуждението, самочувствието и много други теми. Затова разбирате, че няма как точно да ви обясня какво се случи с мен. Знам само, че сега съм в период на подобрение. За да се справя с всичко, което преживях, аз започнах да взимам билкови капки Стресовитал. Реших сама да взема контрол над емоциите с този билков препарат. Не за друго, а защото реших, че ще е добро начало да започна с нещо по-леко. И не сгреших. Капките Стресовитал ми действат много добре сега. Спокойна съм, не толкова нервна и експанзивна. Навярно значение имаше и това, че навреме започнах употребата на капките Стресовитал. Това се явява като потвърждение на факта, че всяка превенция е от полза.

Борислава Симеонова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.