https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Еднодневно прочистване на червата и стомаха

0

Човек приема храна през целия си живот, за да получи така необходимата му енергия и да бъде работоспособен през своя ден. Но с течение на времето, различни отлагания и токсини се натрупват в организма. И това е съвсем нормално, като се има предвид, че всеки продукт си има остатък, който отделителната система не може да изхвърли. Затова народа ни е измислил постите през различните периоди от годината – освен от религиозна гледна точка, постите са и чудесен начин за пречистване на организма от месните продукти.

Ние ще ви предложим един лесен, и не толкова дълъг като период, начин за изчистване на токсините. Отделете само един ден от месеца, за да направите диетата за прочистване на стомашно-чревния тракт от различните токсини и слузести вещества, останали от храните. И като казваме диета, не си мислете, че това е поредния хранителен режим, с койт бързо ще свалите килограми. Някои видове са лечебни и имат за цел да лекуват.

prochistvaneЗа да направите ефикасно прочистване за един ден, главните ви хранителни продукти, които са позволени през този ден ще са плодови и зеленчукови сокове, както и черен хляб и чай.

Еднодневна диета за прочистване на червата
За целия ден имате право на 200 грама черен ръжен хляб. Той се нарязва на малки кубчета, които се поставят в по-дълбок тиган или някакъв друг съд, който има капак и се заливат с литър вряща вода. След това слагате капака и оставяте така хляба да престои около 10-12 часа. След тези часове, инфузията се прецежда през няколко слоя тензух.

Меню на еднодневната диета:
Веднага след ставане от сън се изпива чаша неподсладен зелен чай. В 8:00 часа хапвате една ябълка, както и чаша от направената предварително напитки от черния хляб. В 9:00 часа се смесват половин чаша от напитката с черен хляб и половин чаша сок от грозде. Час по-късно, в 10:00 часа изпийте 2 чаши неподсладен зелен чай, а в 11:00 часа отново пиете сместа от напитката с черен хляб и гроздов сок. На обяд освен напитката изяждате и 100 грама грозде. След това имате почивка до 15:00 часа, когато изпивате две чаши неподсладен зелен чай. В 16:00 часа се прави смес от напитката с черен хляб и сок от моркови – по половин чаша и от двете. В 17:00 часа се изпива чаша минерална вода. В 18:00 часа се изяждат три сурови сладки пиперки. Накрая в 19:00 часа се изпива смес от половин чаша от напитката с черен хляб и половин чаша от сок от круша или ябълка.

Преди да си легнете може да изпиете чаша неподсладен зелен чай.

На другия ден ще видите как ще се чувствате като нов човек.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.