Единствено смъртта е по-страшна от алкохолизма

Няма две мнение, че алкохолизмът е страшно и опасно нещо

 

bar
Единствено смъртта е по-страшна от алкохолизма

Аз от собствено опит мога да ви кажа, че така изглежда само докато човек не реши да го пребори. Искам да ви кажа, че за мен първия месец без алкохол беше като все едно съм се родил отново. Да, вярно, един месец нищо не е, но ако като мен сте се озовавали от една безумна ситуация в друга безумна сигурно ще ме разберете. Нямаше измъкване до момента, в който не реших, че е крайно време да разчистя около себе си всичко, което с годините се беше натрупало.

Преди да споделя накратко как се справям, аз искам да кажа на всички млади хора, които си мислят, че е много яко да пият и да се напиват по разни купони – внимавайте, това е нож с две остриета. В началото е забавно, но се усещаш чак когато си затънал до шия.

Да изляза от всичката тази ситуация ми помогнаха капките Алкофитал и любовта и разбирането на моите близки. Аз осъзнах, че е тъпо човек на 28 години да си съсипва живота заради алкохола. Спрях да пия и сега бавно, но славно се изкачвам по трудния път на независимостта от алкохола. Знам, че няма да е лесно, но знам, че има на кого да разчитам.

Владимир Гаров от Бургас

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.