https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Два ритуала за здраве и късмет за родените от август до февруари

0

Направете тези ритуали за здраве и късмет. Дори и да не помогне – няма да навреди. А ако все пак помогнат – споделете и с други

 здраве и късмет
Два ритуала за здраве и късмет за родените от август до февруари

ЧАШАТА НА ИЗОБИЛИЕТО – ЗА ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ

Стихията на родените през есента (от 6 август до 7 ноември) е Метал. За посрещането на сакралния рожден ден ще ви е необходима медна чаша, напълнена догоре с пшеница, ръж или ориз.

Поставете я в западната част на дома. Отляво поставете запалена свещ. Представете си как зърната се подхранват с енергията на Огъня, изпълвайки вашата чаша с благополучие, щастие и успех. След това оставете всичко, както е, и отидете да се поразходите на запад. Изключете телефона си, не разговаряйте с никого, а след два часа се върнете при вашата чаша. Съберете зърната в торбичка или кутийка и ги скрийте на тъмно място в северната част на дома. Съхранете вълшебните зрънца добре, за да не ги намерят нито мишки, нито домочадието. И ги пазете до следващия си рожден ден. А празната медна чаша, изпълнена с благодатна енергия, напълнете с плодове и бонбони и когато дойдат гости, я поставете на масата.

ЖИВАТА ВОДА ЗА ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ

Родените през зимата – от 8 ноември до 5 февруари, са хора на Водата. Именно тя ви подхранва с енергия. В северната част на жилището поставете прозрачен съд с чиста вода, отляво от него някакъв метален предмет: статуетка, пръстен, верижка, лъжичка. До тях запалете благовония, а в южната зона запалете свещ. Пуснете тиха музика, отпуснете се и помислете, какво очаквате от следващата година. След това оставете своя „олтар” за два часа.

Нека свири музика и водата да се изпълни с енергията на обновлението. Вие можете да се поразходите, като вървите на север. И отново – никакви срещи, телефонни разговори: концентрирайте се върху вътрешното си състояние, върху своите желания и усещането за щастие.

Когато се върнете у дома, изпийте „живата” вода – достатъчни са няколко глътки. С останалото полейте стайните растения. Ще пирувате и ще се веселите утре. Днес главното е да сакрализирате своето индивидуално време на раждане, като си осигурите щастлива и благополучна година.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.