Всяка болка има край, дори и душевната болка

Душевната болка също има край. И, както при дугите болки, душевната болка трябва да бъде лекувана

 душевната болка
Всяка болка има край, дори и душевната болка

Душевната болка обаче, минава малко по-трудно от останалите. Повече време е необходимо, за да зарастнат раните и за да се възстанови душата. А така, както душата боли, малко други неща могат да болят. Затова ви казвам – всяка болка има край, дори и душевната болка. Всичко минава, всичко се забравя…

Как минава душевната болка? какво е необходимо, за да се възстанови душата? Кое е онова нещо, което носи емоционално равновесие и здраве?

Аз имам отговор на този въпрос. Това е сънят. Колкото и обиден и наранен да е един човек, сънят ще му върне силите, за да се справи с онова, което му тежи. Наистина е нужно много постоянство, много настояване. Аз си лягах в полунощ, дори и да не ми се спеше. и всичко това, за да мога да имам поне 6 часа сън. За да мога да се възстановя.

Не винаги ми се получаваше. Всъщност, много рядко ми се получаваше, особено преди да започна да ползвам капките Стресовитал. Тези билкови капки ме върнаха отново към онова блаженно състояние на отпочиналост и бодрост. Благодарение на тях успях да се справя с душевната болка. И пак благодарение на тях – да забравя какво е това душевна болка…

Биляна Колева от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.