Докторите ми откриха диабет, а аз открих капките Диабетал!

Не ме е страх от диабета вече

Не ме е страх от диабета вече

Искам да ви разкажа как ми откриха диабета и как аз открих капките Диабетал

Не ме е страх  от диабета вече
Не ме е страх от диабета вече
Преди 4 години претърпях инцидент. Подхлъзнах се и паднах в банята. В началото не усетих болка, но после кракът ми се наду и стана син. Наложи се да отида в болница. В спешното бях диагностицирана с пукната кост и инфекция на кожата. Последното много ме изненада, но след като излязоха кръвните тестове стана ясно от какво всъщност е възпалението. Не след дълго лекарите ми казаха, че имам диабет.

Не се ядосах като разбрах, нито се натъжих, защото аз вътрешно усещах, че нещо не е наред. Лошото е, че съм прекалено немарлива и не обръщам достатъчно внимание на здравето си. Много дълго време не успявах да вкарам кръвната си захар в необходимите граници и пак посетих ендокринолог. Редовните прегледи ме караха да спазвам някои ограничения в храненето, както и да превключа на по-динамичен двигателен режим.

Диабетал - листовкаЗаедно с всичко това аз сега взимам и билкови капки за корекция и снижаване на кръвната захар – Диабетал. Капките са ми препоръчани от фармацевт и аз ги пия вече трети месец.

Имам подобрение, напредвам, но не толкова, колкото на мен ми се иска. Може и да се промени това, още повече, че откакто пия Диабетал аз не усещам онова замайване и умора, която чувствах преди. Сега си мисля, че ако преди бях взела някакви превантивни мерки, като това да взимам от време на време капките „Диабетал“, аз може би нямаше да си навлеча тази болест диабет. Сега поне имам достатъчно мотивация да се справя и да заживея така, както ще е добре за моето заболяване. Онова, което знам със сигурност е, че няма да се откажа от ползването на билковите капки. С Диабетал аз се чувствам доста по-сигурно и съм спокойна, че правя най-доброто за здравето си.

Теофана Новакова от София

 

ДИАБЕТАЛ е билков екстракт, който съдържа уникален набор от билки, чиято единствена цел е да поддържат нормално ниво на кръвна захар във вашия организъм.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА НА телефон 02 850 21 76 или 0887 599 268

За допълнителна информация и поръчка – diabetal@gmail.com

Цената на едно шишенце ДИАБЕТАЛ е 43 лв, а доставката е БЕЗПЛАТНА!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.