https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Диетата за корем, бедра и дупе зависи от вашите предпочитания в храната и ритъма на живот.

Диетата за отслабване на бедрата и отслабване на корема може да бъде съставена по различен начин в зависимост от вашите предпочитания и ритъм на живот. Основното правило е отказът от тежка храна в полза на плодовете и зеленчуците

Живот и болка – проблемни зони

Мастните натрупвания в областта на корема и бедрата са една от най-популярните причини, поради които жените се подлагат на диета. Диета за корема, бедрата и задните части е подходяща за момичета и жени от всички възрасти, тъй като поради особеностите на нашата природа мастните натрупвания се образуват точно в тези области и провокират появата на целулит.

Ханш и корем

Отслабването в бедрата, корема и задните части е много трудно и диетата задължително трябва да бъде придружена от физическа активност. Диета за ханша ще бъде ефективна само в комбинация с физическа активност. Диетата за бедрата трябва да бъде придружена от масажи, със силни натоварвания (клякове и повдигане на краката).

Диета за стомаха забранява….

Какви ограничения предлага менюто диета за бедрата, корема, задните части? Разбира се, стопяването на корема е невъзможна без отказ от прости въглехидрати. Въглехидратите се делят на прости и сложни поради това как се усвояват от тялото. Сложните въглехидрати бавно се разграждат и осигуряват на тялото необходимата енергия за активна жизнена дейност. Сложните въглехидрати се съдържат в зърнени храни, бобови растения, царевица, тестени изделия от грубо брашно.

Простите въглехидрати се разграждат почти веднага след консумация и при липса на активни физически натоварвания остават под формата на допълнителни сантиметри в областта на корема, бедрата и задните части. Простите въглехидрати са бързо хранене (затова те утоляват глада толкова бързо), хляб, пшенично брашно, захар, сладки плодове и, , мляко.

Диета за плосък корем и отслабване на бедрата забранява употребата на всички тези продукти. Млякото може да се замени с кисели млечни продукти. Това не само ще улесни диетата, но и ще бъде от полза за бъдещата ви преса и упражнения. Една от причините за наднорменото тегло в областта на корема и бедрата, в допълнение към високото съдържание на калории в дневното меню, е чревната дисбиоза, срещу която кефирът и киселото мляко активно се борят.

«Неправилно хранене» — това са не само грешките в менюто, но и режимът на хранене. Навикът да се храните с мръсни ръце или да не миете храната преди хранене води до образуване на газове и подуване на червата. Диета за плосък корем, допълнена от редовна употреба на пробиотици, дава резултати – както вътрешно, така и външно.

Диета за корема и бедрата изисква внимателно да следите как и какво ядете. Ако в ежедневната ви диета присъстват само здравословни и полезни продукти, това все още не е гаранция за плосък корем. Много от нас ядат в движение, поглъщат лошо сдъвкана храна, говорят по време на хранене. Това е лошо, защото по този начин заглушавате въздуха, което визуално увеличава талията и живота.

Превърнете процеса на приемане на храна в ритуал, по време на който ни бива да бързате и да се разсейвате. Ще си помогнете не само физически, но и психологически. В края на краищата диетата за корема и бедрата предполага доста силно ограничение на храната и като разтягате храненията си, вие си помагате да се наситите и да се отървете от чувството на глад.

Диета за плосък корем и преса

Ако мечтаете за плосък корем, тогава не можете без да тренирате мускулите на пресата, защото плоският корем зависи не толкова от диетата колкото от тонуса на пресата.

Напрегнатите горни, долни и наклонени мускули на пресата ще задържат стомаха или червата, дори ако си позволите да преядете. Без упражнения стомахът може да увисне дори след изяждане на ябълка или зелева салата, които поради високото си съдържание на фибри са склонни да набъбват в стомаха.

За да свалите корема всяка сутрин, помпайте пресата, като правите упражнението 16 пъти за всяка мускулна група. За горната преса повдигнете торса (не е необходимо да повдигате напълно и в никакъв случай не „чупете“ врата), за долната преса – натиснете гърдите със свити колене, за чисти мускули натиснете торса с левия лакът сгънати и към дясното коляно и увийте или пуснете краката с тежест настрани. Още след месец редовните упражнения и диета за корема ще дадат забележим резултат!

Не на последно място, е добре да използвате и хранителни добавки. Тук можете да разгледате добавки за корекция на теглото.
ВИЖ ДОБАВКИТЕ

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.