С диета и прочистване на черния дроб с капките Хепавитал имам ново самочувствие

За да се направи качествено прочистване на черния дроб е необходимо да се спазва диета. Диета с прочистване на черния дроб ще ви спаси от стеатозата

Диета и прочистване на черния дроб с капките Хепавитал – идеалната комбинация за вашето здраве и добро самочувствие.

диета и прочистване
С диета и прочистване на черния дроб с капките Хепавитал имам ново самочувствие

За да се постигне ефективно отслабване трябва да се направи диета и прочистване на черния дроб. Аз говоря от позицията на моя личен опит. Много пъти съм се старала да спазвам диета, за да отслабна. В повечето случаи съм постигала единствено временно сваляне на килограмите. След това свалените килограми са се връщали отново. И най-лошото е, че съм качвала повече, отколкото съм отслабвала.

Но, както може да се очаква, решението на някои проблеми идва по неочакван начин. Става въпрос за това, че аз вече от година и нещо нямам оплаквания за килограмите ми. Много по-малко са, отколкото бяха преди. И това е така, защото пак от толкова време, освен здравословното хранене, започнах да правя прочистване на черния дроб.

С диета и прочистване на черния дроб аз се отървах не само от всичко, което бях натрупала и се виждаше с невъоръжено око, но и от мазните депа в черния дроб. Капките Хепавитал ми помагат това да се случи. Задължително правя поне 2 прочиствания с билковите капки в годината. Затова и се чувствам много добре.

Димитрина Георгиева от София на 47 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.