https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Диета и прочистване с капките Хепавитал ми помогнаха много при запек

0

Имах голям проблем с моя запек. Не се повлияваше от никакви лекарства, никакви хапчета, никакви чайчета – нищо. Беше ми много неприятно

запек
Диета и прочистване с капките Хепавитал ми помогнаха много при запек

Запек със сигурност имат много хора по света. Но, при всеки човек това състояние е различно. Аз мога да кажа, че съм пробвала всичко, без най-очевидното. Да се прочистя вътрешно беше идея на моя приятелка, която е много в час с разните му там природни процедури и така нататък. Тя ми каза за едни капки, Хепавитал, които са за прочистване на черния дроб.

Освен това, от нея научих, че каквото и да се предприеме за лечение на запек, то няма да има този ефект, който ще се получи, ако се направи прочистване. Ето защо, аз реших да започна с тези капки, и да направя едно тримесечно прочистване на черния дроб и жлъчката, като през това време ще прочиствам и други органи и системи.

Честно да ви кажа, не се наложи. Капките Хепавитал имат толкова мощно действие, че за тези три месеца аз изцяло забравих какво е това запек. И все пак, важно е да се знае, че ако сами не си помогнете, нищо няма да ви помогне. Лека диета, малко спорт, капките Хепавитал, и всичко ще е наред. Няма да ви мъчат нито излишни килограми, нито запек.

Боряна Боева от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.