https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Детоксикацията на черния дроб с капките Хепавитал е най-доброто за вашето здраве

0

Детоксикацията на черния дроб трябва да се прави задължително поне два пъти в годината, ако искаме всичко да е наред с нашето здраве

detoksikaciyata

Детоксикацията е необходима, за да може черния дроб да преработва нормално веществата и по този начин да обогатява кръвта с всичко, което ѝ е необходимо. От моя гледна точка, детоксикацията на черния дроб е необходима, за да да мога да работя аз самата по-добре и по-пълноценно. Най-общо казано, прочистването на черния дроб с капките Хепавитал за мен е все едно да пия някакво много силно кафе нон стоп. Чувствам се изпълнена с енергия, като реновирана съм, ако изобщо мога да позлвам този термин.

При мен проблемите с черния дроб дойдоха след една кратка, но необходима терапия с антибиотик. Все съм си мислила, че мога да увредя на бъбреците, че може да стане нещо и да не работят както трябва, но не съм се и замисляла, че приема на антибиотици уврежда черния дроб.

Както и да е, беше необходимо да взимам тези антибиотици, но след това стана необходимо и да се прочистя, защото не се чувствах добре. Капките Хепавитал свършиха чудесна работа и аз съвсем уверено ги препоръчвам на всеки, който иска да се погрижи за здравето си и да се почувства добре, да е издрав и изпълнен с енергия и сила.

Сия Велчева от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.