https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Детоксикация на кожата ще ви подмлади и освежи незабавно

0

Направете детоксикация на кожата, за да посрещнете пролетта подобаващо

detoksikacia na kojata
Детоксикация на кожата ще ви подмлади и освежи незабавно

След новогодишната еуфория следите от греховете, допуснати по отношение на храненето и купоните до зори, личат повече от всякога. За да не плашите приятелите си със снимките си в социалните мрежи, а себе си – с отражението в огледалото, проведете грамотна детоксикация на своята кожа.

Този процес може да се сравни с генерално почистване на дома, когато изтривате праха в труднодостъпните места и изваждате падналите зад шкафа детски играчки. В случая с вашата кожа ще ви помогнат правилното хранене и дневният режим. Предлагаме ви седем златни правила.

ГРИЖИ ЗА КОЖАТА

Задължително редовно почистване от шлаките, които се съдържат върху нея във вид на мъртви клетки. Подходящи са пилинги, в състава на които влизат плодови киселини, както и маски с глина и растителни компоненти. Те лесно разтварят белтъчните връзки между вроговелите люспички, като едновременно почистват и тонизират кожата.

За да върнете здравия вид и цвят на лицето си и да се избавите от досадните отоци, периодично правете масаж. Добра компания в този процес са кремовете с антиоксиданти, мастни киселини и витамини. Заедно с масажа те усилват кръвообращението, извеждат продуктите на разпада и насищат кожата с ценен кислород, благодарение на което лицето отново придобива здрав цвят.

Добре е да обогатите своя разкрасителен арсенал с тоници и да ги използвате след ритуала по дълбоко почистване. Те са наситени с витаминен комплекс, който привежда кожата във форма и възвръща красивия тен на лицето.

Избирайте също кремове с витамин С, масла, растителни екстракти и хиалуро-нова киселина. Тези вещества тонизират кожата, утоляват нейната „жажда“, която възниква заради алкохола и неправилното хранене.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.