Детоксикация на черен дроб е най-лесна и ефективна с капките Хепавитал

Детоксикация на черен дроб се прави най-добре с капките Хепавитал, защото те имат уникален билков състав, който предизвиква тотално прочистване

детоксикация на черен дроб

Детоксикация на черен дроб е добре да се започне винаги след като е било проведено някакво по-сериозно лечение. Добре е заради пренасищането на организма с разни химикали от таблетките.

Аз направих детоксикация на черен дроб с капките Хепавитал именно по тази причина. За мен беше почти задължително, защото аз едно известно време пих разни антибиотици и други силни лекарства. Да, имаше ефект от терапията с антибиотици. Няма да изпадам в подробности, защото антибиотичното лечение е според човека, а и каквото лекарят изпише.

Ще ви кажа само, че се чувствам много добре. Не съм очаквала, например, че едно прочистване на черния дроб ще има някаква връзка с корема. Ами след трите месеца детоксикация на черния дроб корема ми направо се залепи за гръбнака. Не знам какво са изкарали капките Хепавитал – вода ли, газове ли, или нещо друго, но е факт, че аз вече нямам толкова издут тумбак, както казваше сима ми едно време.

Капките Хепавитал са идеално средство. Те са може би ще ми станат за постоянно ползване, или поне веднъж-два пъти в годината. Трябва да се прави прочистване, детоксикация. Трябва по някакъв начин да се освобождаваме от вредните неща в нашия организъм. Капките Хепавитал са идеалното средство за това.

Пламенка Панайотова от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.