Капките Хепавитал – отлично средство за детоксикация на черен дроб и жлъчка

Детоксикация на черен дроб и жлъчка направих с капките Хепавитал, и вече не се страхувам, че ще напълнея, защото те ми помогнаха да отслабна

детоксикация на черен дроб
Капките Хепавитал – отлично средство за детоксикация на черен дроб и жлъчка

Детоксикация на черния дроб направих, след като бях на една лекция в един йога клуб. Там ставана въпрос колко важен орган е черния дроб и каква е позата от детоксикацията.

Понеже познавам себе си, знаех че с храна ще ми е малко трудно да прочистя черния дроб. Моята цел тогава беше не толкова да направя прочистване на черния дроб, колкото, ако може, да отслабна. И това се случи, благодарение на ефективната детоксикация на черен дроб и жлъчка, която направих с капките Хепавитал.

Капките Хепавитал са билков продукт за детоксикация на черен дроб и жлъчка. В тях има комбинирани десетки билки, които са много полезни за черния дроб и жлъчката. Освен, че започнах прочистване на черния дроб с билковите капки Хепавитал, аз си наложих да спазвам лека диета. ограничителният режим на хранене, както и тримесечната детоксикация на черния дроб, която направих, вече дават първите резултати. Благодарение на моите усилия и на чудесните капки Хепавитал, аз успях да отслабна с 14 килограма за тези три месеца, което е голямо постижение за мен.

Ще продължа да ползвам капките Хепавитал, за да поддържам не само теглото си и да продължа да отслабвам, а и за да пазя здравето на черния дроб и жлъчката.

Марина Гергова от Русе

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.