Здравословна детоксикация – само с капките Хепавитал

детоксикация

Детоксикация на черен дроб и жлъчка - само с капките Хепавитал

Детоксикация на черния дроб и жлъчката направих с капките Хепавитал, и искам да споделя с вас добрите впечатления от този отличен продукт за здравето

детоксикация
Детоксикация на черен дроб и жлъчка – само с капките Хепавитал

Детоксикация на черния дроб трябва да се прави поне веднъж на два сезона. Това ще рече, че трябва да се прочиства организма два пъти в годината. За мен е много хубаво, че открих точния продукт, с който да правя детоксикация. Защото, каквото и да си говорим, да се прави прочистване само с храна или билки, не е рентабилно. Билковите капки са природен, натурален продукт, който съдържа над 10 невероятни билки. тези билки са в много силна концентрация в капките Хепавитал, затова аз употребявам тях. Не губя време да търся рецепти, да купувам билки, да ги смесвам, да ги варя. А после трябва да чакам да изстинат, да ги пия само у дома… Капките Хепавитал ми спестяват всичко това. Билковата комбинация е направена от специалисти, които много по-добре от всеки друг знаят какво е нужно за добрата детоксикация на черния дроб.

Искам още да кажа, че действието на капките Хепавитал става невероятно добро, когато се комбинира билковия продукт с някаква лека диета. Аз, освен че прочистих черния дроб, успях да сваля няколкото ненужни килограма, който имах.

И накрая искам да кажа нещо много важно – моите добри резултати аз постигнах след третия месец от прочистването. Не става от раз. Много съм доволна от капките Хепавитал и с радост ви ги препоръчвам за детоксикация на черен дроб и жлъчка.

Фанка Колева от Варна на 43 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.