https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Най-идеалната детоксикация направих с капките Хепавитал

0

За прочиствване на черния дроб и за детоксикация на цялото тяло аз ползвах капките Хепавитал – истински билков еликсир за моето здраве

detoksikaciya

По принцип, детоксикация означава почистване на кръвта. Това се извършва чрез отстраняване на примеси от кръвта в черния дроб, където токсините се обработват за отстраняване. Тялото също така елиминира токсините чрез бъбреците, червата, белите дробове, лимфата и кожата. Въпреки това, когато тази система е изложена на риск, примесите не са правилно филтрирани и всяка клетка в организма е неблагоприятно засегната.

Нещо такова се беше случило и с мен. Много късно разбрах, че детоксикация на черния дроб трябва да се извършва поне веднъж годишно. В моя случай аз имам вече две тримесечни детоксикации с капките Хепавитал и усещам разликата отпреди. Става въпрос за това, че сега не се чувствам нито уморена, нито отпусната, нито имам някакви проблеми със здравето. Тази зима, например, аз и от настинка не съм боледувала, нито пък съм имала оплаквания от високото кръвно, което ме измъчваше преди.

Всички положителни промени, за които говорех преди малко, станаха възможни само и единствено след употребата на капките Хепавитал. Това е препарат за прочистване на черния дроб и жлъчката. Освен всичко друго, капките Ми помогнаха и да отслабна, което се случи много по-лесно още след първите три месеца детоксикация с капките Хепавитал.

Препоръчвам ги на всеки, който иска не само да подобри фигурата си, но и да се погрижи за здравето.

Милена Георгиева от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.