Детокс на организма от алкохола направих с капките Хепавитал

детокс на отганизма

Детокс на организма от алкохола аз направих с капките Хепавитал. като човек, който дълги години е злоупотребявал с алкохола, имах нужда от това

детокс на отганизма

Детокс на организма направих преди около година. ползвах три месеца капките Хепавитал. Тези капки са за прочистване на черен дроб и жлъчка. Но, след като започнах да ги ползвам, аз се чувствам като цяло много добре. Затова си мисля, че тези три месеца детокс на на черния дроб с капките Хепавитал са се отразили добре на целия ми организъм.

Аз съм човек, който дълго време имаше проблеми с алкохола. Не че съм бил някакъв алкохолик, или нещо от този род. Просто пиех повече, отколкото трябваше. Затова реших да спра да употребявам алкохол. не беше лесна задача. Капките Алкофитал ми помогнаха да постигна ограничаване на алкохола. Разбрах, че същия производителпредлага и капки за прочистване на черен дроб и жлъчка. Казах си, че няма да е лошо да направя нещо за черния дроб, при положение, че толкова много години го бях тормозил с алкохол и някакви вредни храни. Така се започна моя детокс на организма, и по-специално на черния дроб.

Поръчах три опаковки от капките Хепавитал, за да мога да направя задължителното, или по-скоро препоръчително прочистване с капките Хепавитал. И ето ме, година след като започнах прочистването с капките Хепавитал аз се чувствам много добре. Не пия алкохол и внимавам какво ям. Сигурен съм, че повече никога няма да се сетя да вреда на здравето си по какъвто и да е начин.

Любомир Топалов от Шумен

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.