Капки Стресовитал: Самотата е първата крачка към депресията

Депресията може да настъпи и когато човек не е самотен. Но, самотата често е първата крачка към депресията. И това е доказано!

депресията

Когато депресията дойде, тя не пита сам ли си или имаш верни приятели до теб. Но, случва се така, че човек нарочно я предизвиква. Както се случи с мен.

Преди около две години се разделих с един мъж, с който имахме пълноценна и много емоционална връзка. Тази връзка продължи около седем години – немалко време, през което се случиха много и различни неща. Най-вече краят беше особено драматичен – той си тръгна, защото разбрах, че от година и нещо поддържа връзка и с друга жена. Иначе можел да не си тръгва. Щял да тества връзките и с двете ни във времето – коя колко ще издържи. Честно, не знам защо ми го каза. А в началото дори отричаше, че имал нещо общо с тази жена, при положение, че бях прочела цялата им кореспонденция във фейсбук месинджъра. Не си беше направил труда дори да я изтрие, или да си смени паролата, при положение, че аз я знаех, защото той ми я беше казал! Аз знаех неговата, той знаеше моята… Ей такива неща.

И в един момент останах сама. Не защото той си тръгна, а защото аз си наложих това. И така поканих депресията да бъде добре дошла в моя живот

Не знам как ще се справя. Вече ми тежи и ми пречи, и ми е гадно. И разбирам, но против волята си не мога да направя нищо. Пробвам да взимам някакви лекарства, в случая билкови капки Стресовитал, но все още съм в началото и не мога да кажа дали действат или не действат.

Онова, което със сигурност мога да твърдя е, че не си заслужава човек да страда и да се изолира, заради глупостите на някой друг. но, някои неща не могат да се контролират…

М.Т. от Плевен

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.