Депресията бяга от ароматния джинджифил

Диагностицирането на депресията вече е по-лесно, но често пациентите не търсят лечение дори когато са наясно с нея, за да не загубят работата си и да не се изявят като психично болни

джинджифил Жените 3 пъти по-податливи

За справяне с депресията е важна физическата активност. А също редовният режим бодърстване – сън. Затова тези, които работят на смени, са по-застрашени. Недостигът на слънце също е фактор. В северните страни болестта е често срещана. Жените са 2,5-3 пъти по-податливи от мъжете.

Депресията засяга 25 % от хората в различен етап от живота им. СЗО я класифицира като трето поред заболяване, което води до инвалидизация, след инфаркта и инсулта. При родените след 1944 г. депресиите зачестяват, като за това няма обяснение.

Джинджифилът е много ефективно средство в борбата срещу лошото настроение и стареенето на организма. Освен това, той повишава потентността, помага при лечението на безплодие, повишава тонуса на матката и сексуалната възбуда.

Tова е най-доброто средство за унищожаване на токсини, лошо усвояваните хранителни отпадъци, които се депонират в клетките на тялото и отравят цялото тяло, което в крайна сметка води до различни заболявания.

Много популярна е употребата на джинджифил за отслабване, тъй като той има способността да ускорят метаболизма.

Ефективен срещу световъртеж и гадене, джинджифилът е идеален за хора, които не понасят пътуването, както и за бременни.

Ако след хранене се дъвче пресен корен от джинджифил, това е много полезно и ще ви донесе свеж дъх и начин, чрез който да се отърве от много проблеми в устната кухина.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.