https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Депресията беше като черен облак над мен

0

Депресията беше като черен облак над мен. Като сянка, от която не можех да избягам. Депресията беше горчивият вкус в устата ми и мъката в сърцето

депресията

Започнах да подозирам, че депресията е виновна за всичко, което се случва с мен и което чувствам много късно. И много късно си дадох сметка, че както аз съм причина да се появи депресията, така и аз съм човека, който може да се справи с нея. Но, заради неща, които не искам да обяснявам сега, не си дадох труд да потърся помощ много дълго време. Защото – търсенето на помощ също е един вид самопомощ.

Трябва да си призная, че имаше един момент, в който ми се струваше много приятно да съм в това състояние. Самотата ми харесваше. Беше ми спокойно. Обаче, дойде момент, в който започнах да имам проблеми. Здравословни, естествено. Депресията не е просто състояние на душата. Тя може да те изяде отвътре. Така беше започнала да прави и с мен.

Не можех да спя, не можех да ям, нямах грам сила – направо бях труп. Лежах, а не заспивах. Това ме накара да се замисля, че трябва да направя нещо по въпроса. Да започна да взимам нещо за това безсъние. Така спрях избора си на билковите капки Стресовитал, които се препоръчват при депресивни състояние, неврози, безсъние и други.

Вече съм по-добре, но все още нося белезите на депресията върху себе си.

Невена Б. от София
 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.