https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Според някои хора депресията не била болест, защото не личи и защото няма кой знае какви външни признаци

depresiyata
Това, че депресията не е болест, защото не личи, беше едно от нещата, които чух от мои близки, след като им споделих, че съм имала емоционален проблем.

Мисля, че това важи не само за случаите, в които има налице депресия. Най-трудното нещо при психично заболяване, е фактът, че човекът не „изглежда“ болен. Ако е болен от грип или треска, или пък има някакво нараняване, това е съвсем друг въпрос.

Другият проблем на депресията е споделянето. Докато лекувах моята депресия аз много рядко бях в състояние да погледна хората в очите и да кажа, че имам депресия. Предполагам, че водеща причина да не го правя е страхът от това как ще реагират хората.

Има различни реакции. Някои казват „стига лиготии, я се стегни!“. Други мълчат, трети откровено се присмиват. Никога не знаеш как точно някой ще те прати там, откъдето си се върнал с много усилия на волята. Лечението на депресията често пъти е възпрепятствано от самите боледуващи, но много по-често причина за неуспеха са и хората около онзи, който има проблеми с емоциите, с тяхното изразяване и разкриване.

Затова не съдете прекалено строго хората, които имат емоционални проблеми. Някой ден може да стане така, че вие да сте един от тях.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.