https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Депресията не подбира: 3 известни личности с нервни разстройства

0

Депресията е състояние, в което може да изпадне всеки

Jim Keri
Джим Кери

Дали ще се превърне в диагноза зависи от начина, по който тя се третира. Това са три известни личности, които са имали вземане-даване с депресията.

Джим Кери

Нали сте чували, че клоуните са най-тъжните същества на планетата. Дори и да не ходи с червен нос, един от най-известните комедийни и не само актьори в Меката на киното е пропадал в Заешката дупка.

„Бях на Prozac дълго време. Може да ми е помогнало да изляза от задръстването малко, но хората остават на него завинаги. Трябваше да спра в един момент, защото осъзнах, че всичко е просто окей.“

Адам Лъвайн

Фрон тменът на Maroon 5 и един от треньорите в американското музикално реалити The Voice също има взимане-даване с ментални неразбории.

„Когато чух диагнозата си, не се изненадах, защото в гимназията имах проблеми с концентрацията. И си мисля как сега хората забелязват състоянието ми във всекидневието ми на възрастен. Когато не мога да внимавам, наистина просто не мога да внимавам и да бъда концентриран.“

Гуинет Полтроу

Освен носителка на „Оскар“, притежател на империя за начин на живот, тя е и майка на две деца.

„Беше ужасно, обратното на това, което се случи, когато се роди Епъл. С нея бях на седмото небе. Не можех да повярвам, че не е същото. Мислех, че просто означава, че съм ужасна майка и ужасен човек“, ще каже малко след раждането на сина си Мойсей.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.