https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Депресия разболя черния дроб

0

В състояние на депресия страда не само душата

депресия
Преди време имах депресия. Лекувах я, мъчех се да се отскубна от нея по всякакъв начин, и в крайна сметка успях. Не съжалявам за случилото се. Съжалявам за онова, което последва след това. Оказа се, че по време на депресия страда не само душата.

Моето състояние е още едно доказателство за това че всяко едно състояние трябва да се лекува и не бива да бъде подминавано.

Няма да се впускам в подробности, заради които ми се случи тази депресия. Само ще кажа, че очаквано, докато бях в това състояние, много ядях. от всичко, по всяко време. Това няма как да не окаже влияние на здравето ми, и по-конкретно на здравето на черния дроб. Омазни се, уголеми се, случиха се усложнения. И се наложи да го лекувам.

Понеже ми беше омръзнало от всякакви лекарства и се чувствах като химическа лаборатория, аз реших да ползвам нещо билково. Нямах време да варя чайове, защото съм в движение, затова си поръчах билкови капки за прочистване на черен дроб и жлъчка. Билковите капки се казват Хепавитал. После установих, че ги продават и в аптеките. Взимах ги 3 месеца. Стабилизирах се. Вече знам, че една болест никога не идва сама…

Камелия Филова

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.