https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Тя не разбираше моята депресия!

0

Тя не разбираше моята депресия, тя не можеше да си представи, че мъж може да изпадне в такова състояние, все едно мъжете са някакви хипер безчувствени

депресия семейство
Тя не разбираше моята депресия!

От депресия не страдат само жените. Чувствата не са забранени за мъжете. Не може да се очаква, че ние ще бъдем силни. Не можем да угаждаме на всяка дума, на всяка прищявка и това е. И мъжете имат чувства. Даже такива чувства, които касаят тях самите. Не може само да обичаме, без да мислим за себе си.

Всъщност, тези ми размисли са валидни и за жените. Ако хората можеха поне малко да се вглеждат и в човека до себе си, а не само в огледалото, всичко би било много по-различно. Никой не е застрахован от състоянието на депресия. На всеки може да се случи. Да, всеки я изживява различно, но все пак я изживява.

Аз не съм очаквал кой знае какво съчувствие, или да ме държи постоянно за ръка или нещо подобно – не. Аз очаквах единствено въпросът :Как си?“. Ако ме беше попитала и какво става с теб, това щеше да е хубав бонус. Е, било каквото било. Аз се възстанових. Вземах и продължавам да вземам капките Стресовитал, които са идеални при депресия, но не знам какво лекарство да взимам за развалени взаимоотношения. Може би времето ще покаже.

Георги А. от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.