https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Как се справих с моята депресия?

0

Моята депресия дойде ненадейно и си отиде много трудно, като остави след себе си куп въпроси, малко болка и недовършени дела

depresiya

Няма да ми стигне времето, ако започна да ви разказвам всичко за моята депресия. Убедена съм, че всеки човек, в един или друг момент, е изпадал в състояние на депресия, която не е била лекувана. От собствен опит мога да кажа, че депресията е болест като всяка друга, и има нужда да бъде третирана по всякакъв начин.

Последното състояние на депресия, в което бях, беше много тежко именно защото предните няколко пъти не обърнах внимание на онова, което се случва с мен. Съобразявах се с всичко друго, но не и с начина, по който се чувствах. И, разбира се, проблемите ми в последствие, се задълбочиха.

Лечението на депресия при мен премина по стандартния начин. Среща със специалист, сеанси и малко лекарства. За моя радост терапевтката ми не беше от онзи тип лекари, които изписват хапчета за щяло и нещяло. Накрая започнах да взимам билкови капки, които значително подобриха състоянието ми. Билковите капки се казват Стресовитал. Сега вече знам, че дори и при най-малкото съмнение за нещо не особено приятно и твърде некомфортно, което се случва в душата ми, аз имам под ръка капките Стресовитал, които могат да тушират и най-страховитата депресия в зародиш.

Калина Борисова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.