https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

С депресията шега не бива

0

Аз съм страдала много заради едно състояние на депресия, в което бях изпаднала

depresia
Преди няколко години имах депресия, която лекувах, но все още имаше моменти, в които се появяваше. Нещо като остатъчните трусове при земетресенията. Чудила съм се какво да правя в подобни ситуации. Обикновено това състояние ме е държало до месец, месец и нещо.

Колкото до депресията, трябва да кажа, че лечението е от значение, но е важно и какво се случва след като мине курса на лечение с разни там антидепресанти и други подобни.

Аз започнах да взимам капките Стресовитал именно заради епизодите на депресията, които ме атакуваха. Имало е неща, случки и преживявания, които са отключвали самата депресия, но това не означава, че като мине лошото с него ще мине и депресията. Самото заболяване е многолико и упорито. Ето защо аз избрах превенция с билковите капки Стресовитал.

Билковите капки Стресовитал са вече задължителни за мен, защото ги взимам вече почти година и благодарение на това не съм имала нито един епизод на депресия. А след като ви казвам, че при мен нещата бяха доста сериозни, то значи е точно така.

Затова препоръчвам капките Стресовитал на хората като мен, които са преживели депресията, както и на другите, които просто имат лош сън, изнервени са, стресирани са, или нещо подобно, защото именно подобни състояния се влошават и се превръщат в депресия.

Грета Горанова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза – 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.