Депресия, болка, самота – триото, което замалко не ме уби

ÿÿ

Депресия, болка, самота, проблеми, самосъжаление, изолация – мога да продължа да изреждам. Друг е въпроса каква е ползата от това…

депресия
Депресия, болка, самота – триото, което замалко не ме уби

Депресия не е просто състояние, в което ти си мислиш, че нищо няма смисъл. Депресия не е и състояние, в което другите си мислят, че се лигавиш. Депресията е много коварно състояние. Може да дойде точно тогава, когато най-малко очакваш и да не иска да си отиде.

Аз съм на 23 години. Прекалено млада съм да знам някои неща. Може и да съм наивна – не знам. Знам само, че в един момент бях щастлива, а след това изпаднах в депресия. Започнах да чувствам само болка и самота. За мен беше непосилно да се справя сама с това бреме.

Ето защо посетих лекар и мога да кажа, че депресията ми е клинично доказана. Сега не знам как съм. при всички положения съм по-добре, защото нямам нужда вече от антидепресантите.

Успявам да запазя настроение и да съм силна само с капките Стресовитал. Те не са точно при депресия. Те са и за много други подобни състояния. На мен ми помогнаха тези капки.

Сега съм на края на третата опаковка. За мен капките Стресовитал трябва да се взимат не само от хора, като мен. Хубаво е да се взимат капките Стресовитал и преди да дойде гадната депресия. Така поне може да имате някаква застраховка.

Меги Попова

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.