https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

При дълбока депресия изкарайте „тежката артилерия“

0

Депресия или не, дали е само моментно състояние, или ще продължи по дълго, мерките за овладяване на това състояние трябва да бъдат взети навреме

депресия
При дълбока депресия изкарайте „тежката артилерия“

Ако само думи не са достатъчни и болестта се е задълбочила прекалено много, необходими са промени в социалното обкръжение. За овладяване на тежката депресия са нужни реални, осезаеми изменения. Ако само думи не са достатъчни и болестта се е задълбочила прекалено много, необходими са промени в социалното обкръжение, реални, осезаеми изменения.

Светът няма да чака пасивно, докато болният се справи със своята ситуация – светът трябва да се промени по ценен за болния начин. При това този процес трябва да изглежда естествен. Много внимателно се вгледайте в живота на болния, като откроите най-важните за него качества на заобикалящия го свят, и ги създайте.

Може би той притежава таланти, които най-накрая ще получат необходимата подкрепа? В самото начало на пътя си ние сме особено раними и от най-малките неуспехи. Може би е дошло време да се премести в друг град? Светът трябва да се изпълни със събития: да се промени към по-добро – по случаен и желан за болния начин. Без вашето (според него) участие. От само себе си. И само във вашите възможности е да организирате това чудо, пише вестник „Феномен“.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.