Депресивни състояния и сън – каква е връзката?

Депресивни състояния и сън – дали има връзка, и ако да, каква е тази връзка, как може и защо трябва да я разрушим, или поне да я прекъснем

депресивни състояния

 

Депресивни състояния можем да наречем една голяма палитра от начин, по който се чувстваме. Имат ли депресивните състояния връзка със съня? Разбира се, че имат. Когато човек е в депресия може да изпадне в двете крайности – или много да спи, или да не спи изобщо. Често се среща при пациенти, които имат депресивни състояния липсата на сън. Както и спане в продължение на много дълги дни.

Има и още един въпрос, който е свързан с депресията и съня. Депресивни състояния докарват ли безсъние, или е обратното? Може ли липсата на сън да ни депресира?

Както сами виждате, всичко се върти около безсънието. То е по-опасното състояние, защото носи със себе си много и сериозни увреждания на здравето. И на емоциите, разбира се.

Психиатрите все още са раздвоени кое трябва да започна да се лекува първо – депресията или безсънието. При всички положения, лечението на безсънието печели, защото ако човек не може да спи, то тогава няма да може и да се излекува по-бързо. Вярна е приказката, че съня лекува. И много от нас са се уверили в това.

Затова, за да не изпадате в депресивни състояния, провокирани от липсата на сън, лекувайте безсънието. Направете всичко, което е нужно, за да спите добре, за да се чувствате добре и за да е спокойна душата ви.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.