Депресираните деца не са лигльовци

Аз имам проблем с депресията още от ученик

 

депресия
Аз имам проблем с депресията още от ученик

Сега съм на 27 години. Нямам семейство, нямам и приятелка. Сигурно е заради депресивните епизоди, в които изпадам. Случва ми се често, и честно казано не е провокирано от нищо. Просто се случва.

Според психиатърката, при която ходя сега, това е проблем от детството. Аз предполагах това, но не съм специалист, за да знам. Когато ми се случи за първи път бях в 10-ти клас. Не излизах никъде, не се срещах с никой… знаете как е. Това състояние беше провокирано от едно нещастно влюбване. И никой не обърна внимание… Родителите ми мислеха, че е от пубертета. Учителите – тях не ги интересува особено… Може би и от това ми останаха трудните взаимоотношения с жените… не знам.

Много е сложно да обясниш на някой друг какво е депресия. То е индивидуално за всеки. Не е нещо, което да е еднакво при всички. Аз се опитвам да се държа, но не винаги ми се получава. Сега отказах антидепресантите и минах само на билки. В интерес на истината добре ми се отразяват. Пия капките Стресовитал. Сам си ги избрах, консултирах се с моята терапевка дали да ги взимам и започнах. Пия ги 4-ти месец. Доволен съм дотолкова, че не ставам съвсем като упоен от тях. Много ми спокойно, а сутрин се събуждам свеж и отпочинал.

Може и да съм свикнал вече да съм сам и депресиран от време на време, но това не означава, че ще се откажа съвсем.

Любомир Георгиев от Пловдив

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност.

Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39 лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.