Депардиьо лекува депресията си с алкохол

Знаменитият актьор заяви, че дневно изпива до 14 бутилки, защото му харесва еуфорията от опиянението.

7351304Световноизвестният френски актьор Жерар Депардиьо в интервю пред списание So film заяви, че когато употребява алкохол, пие не като повечето нормални хора. За ден можел да изпие 12, 13 и дори 14 бутилки. Артистът признава, че хваща чашката когато му е скучно или тъжно.
Денят му започва с шампанско или червено вино. После отново шампанско. Към обед анасонова водка до половин бутилка. После още две бутилки вино. След обяд шампанско и бира. Към пет часа следобед още малко шампанско, а вечер водка или уиски.
„Но аз никога не се напивам, просто съм леко замаян.После е достатъчно да дремна десетина минути и отново съм ок. Глътка червено вино и съм свеж като краставичка“, споделя Депардиьо и добавя – Това, което ми харесва в опиянението е момента, когато се чувстваш жив и пълен с ентусиазъм.

Според нарколозите за да приема такова колосално количество алкохол без последствия „виновен“ е организмът. В случая физиологията – голямата масса на тялото, активният образ на живот и генетическите особености. Депардиьо се отнася към ярко изразената европеидна група, която има генетическа активност на чернодробните ферменти, които отговарят за разграждането на алкохола. Това му позволя да се напива по-трудно и да не страда от махмурлук.

Съдейки по думите му Депардиьо има чисто психологическа пристрастеност към алкохола. От пиенето той става жизнен. От тук възниква въпросът а познавме ли ние истинския Депардиьо, когато е трезвен? Може би той е хипопондрик или меланхолик, муден и скромен човек? А такъв какъвто е – весел и жив го прави само алкохола. Често при комичните актьори алкохолът помага да се измъкнат от тъгата и депресията.

Според специалистите думите му са силно съмнителни. Или той е уникум, с уникален организъм, който разгражда алкохола със скороста на светлината или просто лъже. Такива хора се срещат изключително рядко. Чисто математически количеството алкохол, което се влива в тялото му би убило всеки нормален човек. Не е изключено това да са просто приказки, още повече, че по време на интервюто, Депардиьо не е бил трезвен.

Ако вие или вашите близки имате проблеми с алкохола вижте единствения продукт против алкохолизъм на българския пазар – капките Алкофитал. Капките са изцяло на билкова основа и могат да се дават и тайно, на хора, които страдат от алкохолна зависимост.

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.