https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Дебелото черво може да се прочисти деликатно и ефективно, като се направи прочистване на всички органи на храносмилателната система

дебелото черво

Дебелото черво има нужда от прочистване. Там се събират всички хранителни остатъци, и единственото, което можем да направим, е да му помогнем да се освободи от тях. Много е важно това прочистване да става деликатно, защото този толкова важен орган не търпи агресия.

Аз направих прочистване на дебелото черво, като започнах да ползвам капките Хепавитал. Капките Хепавитал са билкови капки за прочистване на черния дроб, но оказват благоприятно влияние и на дебелото черво. Освен това, дори и най-краткия отказ от храна е като отпуск за дебелото черво. А ако този отказ е за сметка на зеленчукови и плодови сокове, както и за употреба на сурови храни – още по-добре.

Капките Хепавитал ги употребявах четири месеца. В продължение на това време аз си наложих да спазвам една лека диета. Това е задължително, когато става въпрос за съчетаване на две стратегии за прочистване на храносмилателната система. Все пак, не може да взимате какъвто и да е препарат, и да се тъпчете, и да очаквате, че нещата ще се случват. Нужна е дисциплина, нужно е разумно да се подхожда и да се грижим за тези толкова важни органи, защото от тях зависи здравето на целия отганизъм.

Димитрийка Симова от Плевен

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.