https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Никога повече дебела, благодарение на капките Хепавитал!

0

Дебела съм била, но никога повече няма да бъда, защото започнах да използвам редовно капките Хепавитал, които са за прочистване на черен дроб и жлъчка

debela

Никога повече няма да бъда дебела, защото използвам и ще продължа да използвам капките Хепавитал, които са за прочистване на черен дроб и жлъчка. Има няколко ползи от тези капки, освен това, което правят с черния дроб, а именно – прочистването.

Всеки, който се опитва да отслабне и не може, въпреки усилията, които полага, трябва да знае, че всичко е заради лошата работа на черния дроб и по специално това, че е задръстен с всякакви шлаки и нечистотии. Аз, например, започнах да отслабвам едва след като направих прочистването с капките Хепавитал, защото преди това черния дроб не е работил както трябва, и всичко което съм изяждала, се е натрупвало и аз така съм ставала дебела.

Много е важно също така да се знае за прочистването на черния дроб, че трябва да става поне за три месеца, защото няма как боклуци, които са трупани с години да бъдат изчистени за една седмица. Аз винаги съм била дебела, но не и толкова, колкото бях станала напоследък.

Сега се радвам на нова, малко по-слаба фигура и се чувствам много добре.

Нина Йорданова от Стара Загора

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.