Държах се отвратително с моето семейство

Моето семейство бяха единствените, които ми подадоха ръка в този труден за мен момент

семейство
На 27 години съм, не съм женен, но живея заедно с моето семейство в един блок през три етажа. Най-гадното, от всичко, което се случи, беше че направих неща, за които не само съжалявам. Направих една грешка, която струваше всичко добро, което родителите ми са изградии през годините. Пропих се и ги изложих. Целият квартал говореше за мен и за тях. А те са добри хора и през целия си живот на никой нищо лошо не са направили, даже напротив – все са гледали да помагат. Добре възпитаха мен и сестра ми, само дето аз накрая се изложих. Сега правя всичко възможно хем да се оправя, хем да защитя името на моето семейство.

Проблемите с алкохола ми се появиха, защото се хванах с неподходящи хора. Тези хора се занимават с хазарт и много пият. Аз, слава Богу, хазарта не го пипнах, но се събирах с тях и неусетно започнах да пия повече. Стигал съм до половин шише за един ден.

Да се справям ми помогна моето семейство и най-вече майка ми. Тя намери билкови капки, които ми помагат да огранича алкохола. Капките се наричат Алкофитал и са така направени, че като се взимат да се ограничи консумацията на алкохол. От четири месеца съм чист вече – не съм пил грам алкохол. Семейството е всичко, което имам и заради тях искам да се поправя. С капките Алкофитал знам, че това ще е възможно, защото виждам как действат върху мен – от ден на ден започнах да пия по-малко, докато не се отвратих съвсем от алкохола. Моля се само това положение да се задържи, за да съм още по-доволен от резултатите.

Михаил Нанков от Плевен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.