https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Искате ли да прочистите черния дроб?

0

За да прочистите добре черния дроб трябва да ползвате капките Хепавитал

da prochistite cherniya drob
Искате ли да прочистите черния дроб?

За да прочистите добре черния дроб трябва да си поръчате капките Хепавитал и да направите с тях една лека, малка диета – нищо повече. Аз постигнах моите резултати само 5 месеца, след като бях започнала да ползвам билковите капки.

Само капките Хепавитал работят добре и правят възможното прочистването на черния дроб и жлъчката да се случи така, както трябва. Много е важно по време на прочистването да спазвате поне някаква елементарна, лека диета. Като казвам, че съм имала резултат, това означава, че ми открито заболяване, че налице е бил проблем с черния дроб, че са направени изследвания, и сега вече това нещо не съществува. Нямам проблем, изследванията на чернодробните ензими са ми чудесни и аз почти не мога да се оплача от нищо.

Колкото до заболяването ми, става дума за диабет тип 2, който не се лекува така бързо, колкото на мен ми се иска. Но за сметка на това, прочистването на черния дроб и жлъчката с капките Алкофитал ми се отрази много добре.

За да прочистите черния дроб и жлъчката ще трябва да направите и още едно, много важно нещо. Става въпрос за това, че е добре да вземете решение и да го направите. Да не отлагате, защото аз отлагах, отлагах, и ето – усложнението е налице.

Дора Тодорова от Монтана

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.