Как най-лесно да прочистим черния дроб? Рецепта и съвет

За да прочистим черния дроб ще ни е нужно да имаме първо дисциплина. След това ще е добре да сме попаднали на правилната хранителна добавка

да прочистим черния дроб
Как най-лесно да прочистим черния дроб? Рецепта и съвет

Да прочистим черния дроб е лесно. Но в същото време е и трудно. Нужно е, преди всичко, да имаме много дисциплина. И ако поне малко сме отдадени на това занимание, процесът на прочистване на черния дроб ще ни се отблагодари стократно.

Хубаво е да започнете с избор на хранителна добавка за прочистване на черен дроб. Най-добрата билкова добавка за прочистване на черен дроб и жлъчка е Хепавитал. Капките Хепавитал дават превъзходни резултати само след тримесечно прочистване на черния дроб.

За да прочистим черния дроб с капките Хепавитал така, че да може този орган да си върши добре работата, ще са ни нужни 3 опаковки от капките. Тези три опаковки се приемат в рамките на три месеца.

По време на прочистването на черния дроб се прави следното. Един ден се пие голяма водна чаша с топла вода и лимонов сок. След това, на следващия ден, се приема една лъжица зехтин с една лъжица лимон сок. Редува се този прием в рамките на трите месеца.

Хубаво е през това време да има поне един почивен ден за храносмилателната система, през който се пие само вода. Ако не можете, в началото е добре да се направи прочистващ ден само на салати, предимно от зеле.

Гарантирано е, че с помощта на капките Хепавитал, както и на този режим на прием на лимонов сок, не само ще изчистите черния дроб, но и ще отслабнете.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.