https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Да познаем характера и любовта си…по пръстите на краката

0

Британската специалистка Джейн Шийн казва, че размерът и формите на пръстите ни на краката може да се окаже определящ за характера и любовта на човек. Тя е така убедена в своето твърдение, че даже препоръчва да бъде избиран партньор именно по този признак.

Много често, което е напълно нормално, съвременното ни ежедневие определя избора на един партньор по неговите външни белези, които се виждат – очи, гърди, задни части, крака. Всичко друго, но не и пръстите на краката. Защото едва ли има някой, който да се замисля с какво точно завършват въпросните секси крака. И все пак не бива да забравяме, че въпросните пръстчета са били и обект на лирическо описание: „Самият себе си съм аз чрез своите пръсти. Докосвайки пети на ходила, превръщам се във отпечатъци от стъпки, а щом водата нежно ги докосне, през мене капчица пробягва мигом“, но това е от друга област…

624-400-plastichna-hirurgiia-prysti-na-krakata-stypala-estetikaНека да видим все пак какво ни казват пръстите за нашата любов и характер. Ако например големият пръст на краката е по-дълъг от останалите, то това ще ви каже, че вие сте всъщност един креативен човек, който не се бои да опита нещо ново. За жените това означава, че обичат страстно. Ако пък пръста е къс, то това значи, че вие сте затворен човек, тайнствен. Никога не бихте могли да разберете какъв е този човек в леглото например, той винаги ще ви изненада. Било с лошо или добро.

Вторият пръст показва какъв ръководител сте. Ако вторият пръст е по-дълъг, то това значи, че сте човек с подчертано ръководна нагласа, които биха направили всичко, за да постигнат целите си. Това важи и за двата пола. Ако пък вторият пръст е късичък, това значи, че сте хармоничен любовник и предпочитате да сте с близките хора, а не толкова на работа.

Както и на ръцете, така и на краката, средният пръст е носител на голяма енергия. Дългите средни пръсти показват, че човекът може всеки месец да бъде представен като служител на месеца или подобно. А в любовта тези хора са точно на обратния полюс. За такива хора тя и семейството не значат нищо. А пък малкият среден пръст показва точно обратното – в леглото тези хора са лениви и като цяло не обичат да сменят позите.

Ако четвъртият пръст от краката е по-дълъг, тогава вие сте човек, който се стреми предимно към домашното огнище. Ако пък въпросният „четвърти играч“ е къс, при мъжете това означава, че не се интересуват от семейството и връзката, а при жените е сигнал, че отношенията няма да са дълготрайни – не повече от една нощ. Ако пък този пръст е леко изкривен към големия, тогава тя гледа на всичко около нея, като собственик.

Малкото си е малко – колкото е по-малко това пръстче, толкова по-вдетинен е мъжът, който го притежава. Такива мъже са пълни противници на отговорността, за тях тя е напълно чужда. При жените трябва да се внимава с формата – ако е прав, много обича да се забавлява в леглото, ако е крив – сексът за нея е на втори план.

 

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.