https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Не знам дали има нещо по-хубаво от това да отслабна!

0

Много пъти съм си задавала въпроса кое ще е най-хубавото нещо за мен, и винаги съм имала един въпрос – да отслабна

da otslabna
Не знам дали има нещо по-хубаво от това да отслабна!

В моя случай това не беше някаква лиготия, а необходимост. Ако можех да отслабна, щях да подобря здравето си, защото аз имам диабет тип 2 и всеки излишен килограм е минус година живот за мен. А ако можех да отслабна, не само щях да подобря здравето си, но и животът ми щеше да стане по-добър, по-дълъг, по-хубав. Не знам как да ви го обясня, но имаше период, в който направо се бях вманиачила на тема отслабване. Правех какво ли не, но не ми се получаваше. Може би просто не съм била готова.

Докато един ден не открих капките Хепавитал. Да, тяхното действие няма нищо общо с моето заболяване, но аз започнах да ги прилагам. И кой знае защо, само след два месеца аз бях минус 7 килограма. Нищо работа, като се има предвид колко още имам да свалям, но за мен тези 7 килограма бяха една много голяма победа.

Сега продължавам да взимам капките хепавитал. Те са за прочистване на черен дроб, и аз трябва да завърша тримесечния курс на пречистване с тях. Вярвам и знам, че след този месец, който ми остава аз ще бъда още по-добре.

Калина Рангелова

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.