Как да отслабна гарантирано?

Как да отслабна гарантирано? Този въпрос не е с повишена трудност, а по-скоро с повишено старание

Да отслабна? Как? По какъв начин? Какво ще ми гарантира, че наистина и трайно ще отслабна?

да отслабна
Как да отслабна гарантирано?

Ако някой ви каже, че може да отслабнете без усилие и без диети, значи той лъже. Не вярвайте на подобни приказки, на които дори децата няма да повярват.

Гарантираната загуба на теглото е цел, към която се стремят милиони хора в развитите страни. Понякога намаляването на теглото може да бъде от съществено значение. Може дори да е животоспасяващо мероприятие.

Независимо дали сте в тази изключително тежка ситуация, или просто искате да загубите няколко килограма, гарантираната загуба на тегло не е лесна. Това са няколко метода, които гарантират трайно отслабване точно толкова дълго, колкото ги прилагате.

Скачайте. Винаги, по всяко време, където и когато можете. Скачайте докато можете да издържите. Неслучайно подскоците са задължителни при тренировките на боксьорите. Това е едно универсално аеробно упражнение, което ще направи тялото ви по-тънко и изящно, а сърцето ви – в пъти по-здраво.

Разкарайте въглехидратите и яжте варени картофи. Не пържени и не печени, а варени. За да влезе в ритъм тялото ни има нужда от истински въглехидрати. Във варените картофи има точно такива въглехидрати и нито една калория. Разбира се, това важи при положение, че не добавите нищо към тях.

Загубата на тегло означава упорита работа. За повечето от нас, загубата на тегло не е толкова трудна. Определете два дни от седмицата, през които ще бъдете на монодиета или пък ще са разтоварващи, харесайте си и още два, през които ще спортувате и всичко ще изглежда така, както го искате. И най-вече – не след дълго ще започнете да се чувствате супер.

Не разчитайте само на диетата или само на упражненията. Да се опитвате да отслабнете като се концентрирате само върху едната страна на уравнението, е чиста загуба на време. И няма да има никакъв резултат, освен поредната депресия. Ако разчитате на диета, но не се движите, това означава, че метаболизмът на тялото не се стимулира да изгаря мазнините. Не е точно това, което очаквате от един хранителен режим, нали?

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.