https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Да откажа алкохола успях само с капките Алкофитал!

0

Аз много опити направих, за да откажа алкохола

da otkaja alkohola

Да откажа алкохола за мен е цел от много време насам. Започнах още през 2013-та година, когато се преместих в София. Това преместване беше за мен отправна точка към една тотална промяна на живота. Казвам се Борис и съм на 31 години. Иначе съм роден в Сливен. Тук, в София, съм от 3-4 години вече. Преместих се, защото си намерих по-добра работа. Живея в една братовчедка, която ми е дала един малък тавански апартамент под символичен наем.

Справям се добре с живота. И неимоверно много ми се промениха нещата от една страна, защото се преместих, а от друга – защото взех решение и успях да откажа алкохола.

Аз ползвах капките Алкофитал, които открих случайно в една аптека, докато разпитвах за някакво средство за отказване на алкохола. Препоръчаха ми тези капки, и аз си ги купих. После се оказа много лесно, защото капките Може да се поръчват по интернет и да ги доставят на адреса.  За мен е лесно, защото съм на смени на работа и така имам време.

Колкото до самото използване, аз мисля че за всеки човек е различно. Моят проблем с алкохола беше, че аз не пиех всеки ден, а само понякога. И имах дълги запои, което е много лошо, защото след това почти една седмица не съм адекватен. Сами разбирате, че в това положение не бях полезен нито на себе си, нито на другите. Затова много се радвам, че открих този чудесен продукт и успях да откажа алкохола. Това промени мен самия и живота ми!

Борис Тодоров от Сливен

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.