https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Цветът талисман на вашата зодия

0

ОВЕН (21.03. – 20.04.)

Овните са свръх активни натури. Те са превъзходни оратори, винаги са в центъра на събитията и успяват да предизвикват силен инте­рес у противоположния пол. Цветовете талисмани за Овните са: червеният, който разпалва страст към рискове и авантюри и синият – той е предпочитан от тези, които постигат целите си с упорство.

ТЕЛЕЦ (21.04. – 21.05.)

Трудно е да се угоди на Телците. Те смятат, че черното ги състарява, а бежовото ги прави пълни, оранже­вото пък възбужда зверски апетит у тях. Най-подходящият цвят за тях е зеленият, като плътни­те малахитови отенъци ги предразполагат към философия, а най-нежните тонове на свежата зеленина разпалват тяхната чувственост.

БЛИЗНАЦИ (22.05. – 21.06.)

Близнаците са непредсказуеми, но пък е сигурно, че имат страст към изисканите и екстравагантни неща. Младите Близнаци обичат да експериментират с цветовете. По-зрелите предпочитат компромисни цветове, като седефено сиво например, символ на примирение на бунтарския им дух в младостта и житейска мъдрост.

zodiac-clockРАК (22.06. – 22.07.)

Привидно Раците са непроницаеми, но те крият в себе си тъжна, чувстви­телна и ранима душа. Те не допускат грубо вмешателство в хармоничния си свят и това се отнася и за цветовете. Раците предпочитат защитни цветове и отенъци, като сребристо сиво – не много изис­кано и елегантно, но надеждно, за да се чувстват спокойно и сигурно.

ЛЪВ (23.07. – 23.08.)

Лъвовете са топли, слънчеви хора. Те са изключително грижовни към близките си. За да може Лъва да поддържа своя енергиен потенциал, той има нужда от най-слънчевите цветове: ярко жълто, оранжево, кехлибарено.

ДЕВА (24.08. – 23.09.)

Консервативните Деви имат пристрастие към единствен цвят- сериозно и за дълго. Цветът на някои от тях е наситено виоле­тово – то въздейства благотворно на психиката им. За други са подходящи нюанси на сивото (металик, мишо, пепеляво) – цветът на реалистите.

ВЕЗНИ (24.09 -23.10.)

Везните имат много развито въображение. Те обичат да експериментират с цвето­вете, търсейки така необходимата им хармония в съчетание с приглушени нюанси. Тъй като по природа Везните са уравновесени, не им допадат пронизващите и крещящи цветове. Те предпочитат бледосиньо, бледожълто и бледозелено.

СКОРПИОН (24.10. – 22.11.)

Скорпионите винаги са заредени с нови проекти и неординарни идеи. Ако някоя идея ги заинтригува, те непременно ще я обмислят много бързо и изящно. Техните цветове талисмани са ярко червеното и отенъци на тъмно кафявото. Те стимулират активността и закаля­ват силата на духа им.

СТРЕЛЕЦ (23.11. – 21.12.)

Стрелците са свободолюбиви натури и не търпят диктата. Спокойни и уверени са. Техните доминиращи цветове са индигото (тъмносиньо) и виолетовото Свободата на движенията и самоизразяването присъства и в тяхната цветова палитра, в която доминира .

КОЗИРОГ (22.12. – 20.01.)

Козирогът се отразява с изтънчена елегантност, която се дължи на неизменната му привър­заност към класическите цветове – черно и бяло. Ако обаче забележите, че към строгото черно е добавен ярък цвят, то това означава, че Козирогът има ново увлечение.

ВОДОЛЕЙ (21.01. – 19.02.)

Везните са много изискани натури, но предпочитат практич­ните цветове и нюанси. Техните талисмани са гълъбово-сиво, сиво-зелено и бледолилаво.

РИБИ (20.02. – 20.03.)

Свръхчувствителните Риби са силно податливи на модата. Те игнорират родните си цветове – индиго, виолетово и лилаво, освен ако те не са модни в този или следващия сезон.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.